VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

80321e9c-1ae1-4e14-a0a6-a7409fcf3bd9

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Wat vind jij van het ondernemingsklimaat?

do 18 jan 2024

Wil jij nog investeren, gezien het huidige ondernemingsklimaat in Nederland? Dat is één van de vragen in de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat van VNO-NCW en MKB-Nederland. De uitkomsten van de peiling worden gebruikt in de lobby van de werkgeversorganisaties. Ook voor onze bedrijfstak zijn ze belangrijk. Doe daarom ook mee aan deze peiling!

Het is de tweede keer dat VNO-NCW en MKB-Nederland deze peiling doen. Door deze peiling jaarlijks te herhalen, ontstaat een goed beeld van de ontwikkeling van het ondernemingsklimaat in ons land. Een goede zaak, zo vinden wij. Het levert belangrijke informatie op voor onze lobbyactiviteiten.

Vul de peiling in 

Laat weten hoe jij het Nederlandse ondernemingsklimaat beoordeelt, in hoeverre dat klimaat van​ invloed is op (de toekomst van) jouw bedrijf en welke thema's en (omgevings)factoren daarbij vooral een rol spelen. Hoe meer bedrijven uit verschillende sectoren meedoen, hoe waardevoller de uitkomsten! Doe jij ook mee? Het beantwoorden van de vragen kost slechts enkele minuten tijd. De peiling sluit op 9 februari.
Naar de peiling

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief